0

Hondenvoer voor overgevoelige honden

hondenvoer-voor-overgevoelige-honden

Total Bite Fresh - speciaal voor overgevoelige honden

Total Bite is premium voeding en exclusief verkrijgbaar bij Discus dierenspeciaalzaken. Total Bite dierenvoeding is hoogwaardige voeding voor honden, katten of knaagdieren. Het assortiment Total Bite voeding voor honden bevat ook de Total Bite Fresh lijn welke speciaal voor overgevoelige honden ontwikkeld is.

Speciaal voor de gevoelige hond
Sommige honden kunnen gevoelig zijn voor granen en gluten en hebben daardoor meer kans op allergische reacties. Deze honden kunnen baat hebben bij een graan- en glutenvrije voeding. Total Bite heeft volledige en uitgebalanceerde graanvrije brokjes voor honden van alle rassen en leeftijden ontwikkeld. Dankzij de samenstelling van deze brokjes blijft de gevoelige hond in een optimale conditie en wordt de kans op allergische reacties zoals glutenallergie, slechte ontlasting en voedingsintolerantie aanzienlijk verminderd.

Samenstelling van de Total Bite Fresh voeding
Voor een volwassen hond is een optimale conditie de basis voor een goede algehele gezondheid. Dankzij de verse toepassing vanuit één dierlijke eiwitbron loopt je hond minder risico op klachten door voedingsintolerantie. De Fresh voedingslijn van Total Bite bevat geen tarwe, rijst, maïs of andere granen. De granen zijn vervangen voor gedroogde groenten en fruit als aardappel, wortel, tomaat, banaan en appel. Ook is dit product volledig glutenvrij. Total Bite Fresh hondenvoer bevat organische sporenelementen. Samen met de eiwitten, mineralen en vetten bieden ze de juiste ondersteuning voor een goede gezondheid. Deze complete samenstelling helpt de kans op allergische reacties en andere vervelende klachten bij je hond te verminderen.

Voordelen Total Bite Fresh graan- en glutenvrij:

  • Ondersteund een optimale conditie en gezondheid.
  • Gezonde huid en glanzende vacht dankzij zalmolie en essentiële vetzuren.
  • Verlaagt de kans op voedingsintolerantie en allergische reacties.
  • Soepele gewrichten en gezonde botten dankzij zalmolie, chondroïtine en glucosamine.
  • Draagt bij aan een optimale spijsvertering.
  • Graan- en glutenvrij speciaal voor overgevoelige honden.
  • Minder klachten door verse toepassing vanuit één dierlijke eiwitbron.

Total Bite Fresh varianten
De Total Bite Fresh variant is verkrijgbaar in de smaken Salmon (Zalm), Lamb (Lam) en Chicken (Kip) en zowel in 2 kg als in 10kg verpakkingen verkrijgbaar. De Total Bite Fresh Chicken is verkrijgbaar voor Puppy en Adult en Total Bite Fresh Lamb en Salmon zijn alleen verkrijgbaar voor Adult.

Bezoek voor het juiste voedingsadvies de Discus Dierenspeciaalzaak bij jou in de buurt. Total Bite is exclusief verkrijgbaar bij de Discus winkel of online op TotalBite.nl en Discus.nl.

Gerelateerde producten

externalId=totalbite-blog-detail-5.1.1.1.2&filter[active]=1