EK actie! Ontvang bij elke aankoop op Total Bite een gratis EK-armbandje!

We moeten elkaar eerst beter leren kennen

Wanneer jij nog niet bekend bent met de premium dierenvoeding van Total Bite, kunnen we ons goed voorstellen dat je ons eerst wat beter wilt leren kennen.
Wij hopen jou hier op onze website al een goede eerste indruk te geven van ons betrouwbare merk, met een betrouwbare basis voor ieder huisdier. Heb jij specifieke vragen over de voeding van Total Bite? Dan ben je altijd welkom om onze specialist te raadplegen.

De juiste start voor jonge dieren

Jonge dieren doorgaan in hun eerste levensjaar al erg veel veranderingen. In een relatief korte tijd groeit jouw nieuwe maatje uit tot een volwassen dier. Geestelijk moeten er een aantal behoorlijke stappen genomen worden. Er moet al snel worden geleerd om op eigen pootjes te staan. Lichamelijk vindt er ook het een en ander plaats. Het kleine, fijne en nog kwetsbare lijfje moet nog uitgroeien tot een sterk, stevig en stabiel dierenlichaam.
Alle voedingsstoffen die jouw huisdier tijdens het eerste levensjaar binnenkrijgt dragen bij aan een goede ondersteuning gedurende deze groeifase. Het is daarom erg belangrijk de juiste uitgebalanceerde voeding te geven met alle nodige bouwstoffen in de juiste verhouding. Met Total Bite maak je een bewuste keuze voor gezonde voeding op maat, ook voor jonge dieren.

Met Total Bite ben je altijd verzekerd van de juiste keuze dierenvoeding voor honden, katten, konijnen en cavia’s in iedere levensfase.

Compleet & hoogwaardig 

Ervaar de voordelen van 100% complete en kwalitatief hoogwaardige voeding die perfect aansluit bij de specifieke behoeften van ieder huisdier. Het assortiment Total Bite producten is zo samengesteld dat er voor huisdieren in elke specifieke levensfase, met of zonder bijzonderheden, altijd de juiste keuze gemaakt kan worden.

Jonge dieren, dieren op leeftijd, dieren in de groei, of dieren die streven naar een optimaal gewicht en een perfecte conditie. Total Bite biedt de dagelijkse voeding die perfect aansluit bij de behoeften van jouw huisdier. Dit biedt jou de mogelijkheid om áltijd die bewuste keuze voor gezonde dierenvoeding op maat te kunnen maken.

Luieren op je loungebank of in de hangmat.. genieten van de zon in de tuin is heerlijk! Voordat je op een comfortabele stoel neervlijt.. kijk eens goed om je heen.

Voor een gezond en gelukkig dierenleven

Gezonde en gelukkige huisdieren, én baasjes, dat is ons streven. Wij kiezen bewust voor de beste ingrediënten in onze producten. Het zijn immers de ingrediënten die er samen met elkaar voor zorgen dat jouw huisdier kan genieten van een optimale smaak, een betere verteerbaarheid, een gezonde huid en een glanzende vacht. En juist daar genieten wij, samen met jou, ook weer van!