EK actie! Ontvang bij elke aankoop op Total Bite een gratis EK-armbandje!

Kattenvoer passend bij de behoeften van jouw kat

Ieder kat is uniek en verdient het om de juiste voeding te krijgen. De Total Bite producten zijn afgestemd op de specifieke behoeften van iedere kat, zodat jij hier altijd een bewuste keuze in kunt maken. Total Bite is er voor de opgroeiende kat, de volwassen kat, de kat op leeftijd en voor de speciale kat die net even iets anders nodig heeft.
externalId=totalbite-category-details-10.1.1&filter[titel]=Kat&filter[active]=1
/category

Kitten

Opgroeiende, actieve kittens kunnen niet zonder de juiste bouwstoffen. Ze gebruiken al hun energie om te groeien. Total Bite Kitten is speciaal ontwikkeld voor katten tot 1 jaar. De brok bevat alle essentiële voedingsstoffen voor een evenwichtige groei. Total Bite Kitten is tevens een goede ondersteuning voor het immuunsysteem, draagt zorg voor een gezonde skeletopbouw en bevordert de spijsvertering. Altijd hét recept voor de opgroeiende kat.

externalId=totalbite-subcategory-tabs-list-content-1.2.1&filter[active]=1&filter[category]=/Kat&filter[sub_category]=/Kat/Kitten

Adult

Total Bite Adult is speciaal ontwikkeld om de gezondheid en conditie van de volwassen kat optimaal te houden. Voor volwassen katten is het belangrijk om de juiste voedingsstoffen uit de dagelijkse voeding te kunnen halen. Total Bite Adult draagt bij aan een optimale conditie, zorgt voor het hart van je kat, houdt het gebit en tandvlees gezond en helpt de vorming van haarballen te voorkomen. Altijd hét recept voor de volwassen kat.

externalId=totalbite-subcategory-tabs-list-content-1.2.1&filter[active]=1&filter[category]=/Kat&filter[sub_category]=/Kat/Adult

Senior

Total Bite Senior voldoet aan de voedingsbehoefte van katten op leeftijd en zorgt gelijktijdig voor het behoud van een gezond gewicht. De knapperige brokstructuur helpt tandplak verminderen en helpt het gebit gezond te houden. Total Bite Senior helpt de oudere kat optimaal vitaal te houden met soepele gewrichten en gezonde botten, ondersteunt het immuunsysteem en voorkomt de ontwikkeling van haarballen. Altijd hét recept voor de kat op leeftijd.

externalId=totalbite-subcategory-tabs-list-content-1.2.1&filter[active]=1&filter[category]=/Kat&filter[sub_category]=/Kat/Senior

Specials

Elke kat verdient een lang en vitaal leven. De situatie van je kat kan ervoor zorgen dat je kat net even iets andere voeding nodig heeft. Zo is Total Bite Indoor/sterilised speciaal ontwikkeld om de urinewegen gezond te houden en helpt het overgewicht te voorkomen. Total Bite Salmon levert een bijdrage aan het behoud van een gezonde huid en glimmende vacht. Total Bite Sensitive bevat alle essentiële voedingsstoffen om de (over)gevoelige kat op de juiste manier te ondersteunen. Altijd hét recept voor de speciale kat.

externalId=totalbite-subcategory-tabs-list-content-1.2.1&filter[active]=1&filter[category]=/Kat&filter[sub_category]=/Kat/Specials

Voeding die past bij de bijzonderheden van jouw kat

Geen enkele kat is hetzelfde en dat geldt niet alleen voor de buitenkant. Ook van binnen zijn de verschillen groot. Wij zijn ons bewust van deze verschillen en daarom vinden wij het erg belangrijk om samen met jou de juiste keuze te kunnen maken. Wat maakt jouw kat zo bijzonder? Kies één van de bijzonderheden hieronder en vind de Total Bite producten die speciaal zijn afgestemd op de specifieke behoefte jouw kat.

Altijd een Total Bite verkooppunt in de buurt

Exclusief verkrijgbaar bij Discus dierenspeciaalzaken.