EK actie! Ontvang bij elke aankoop op Total Bite een gratis EK-armbandje!

Eetlust problemen bij katten

Wanneer jouw kat kampt met eetlust problemen is het belangrijk om eerst medische oorzaken uit te sluiten. Heeft jouw kat last van het gebit? Kan jouw kat moeilijk slikken? Is jouw kat zo misselijk dat het eetlust problemen veroorzaakt? Er zit veel verschil in het plots niet willen eten, gedurende een korte periode niet tot nauwelijks willen eten, of al gedurende een lange periode weinig eetlust te hebben. Niet iedere kat met eetlust problemen is ook direct ziek. Katten kunnen erg kieskeurig en moeilijke eters zijn! Dit hoeft niet direct een probleem te zijn. Een kat kan gelukkig best even zonder voeding. Drinkwater is veel belangrijker. Zolang je kat water drinkt, niet al te mager is of wordt en verder geen klachten heeft kun je het best een tijdje aanzien. In alle andere gevallen is het wel verstandig om contact op te nemen met de dierenarts. Verder onderzoek kan nodig zijn.

Door op zoek te gaan naar mogelijke oorzaken van de eetlust problemen bij je kat kom je er wellicht ook achter dat het aan de voeding ligt. Misschien vindt jouw kat de smaak van de voeding die het krijgt gewoon niet lekker of zijn de brokken te groot, te klein, te hard of te zacht. Wanneer jouw kat vervolgens genoeg andere tussendoortjes of extraatjes krijgt zal de maaltijd steeds vaker blijven staan. Er is geen noodzaak om te eten. Het overstappen naar andere voeding kan dan al voldoende zijn om je kat van de eetlust problemen af te helpen. Van de meeste voeding zijn proefzakjes te verkrijgen om te proberen of het ook daadwerkelijk aan de voeding ligt. Bij Total Bite is het mogelijk om een gratis proefbeker op te vragen gevuld met voeding afgestemd op de bijzonderheden van jouw kat. Alle varianten van de Total Bite Specials voor katten zijn mede vanwege de hoge smaakacceptatie erg goed geschikt bij eetlust problemen.

Total Bite

Voedingsadvies

0800 - 868252483
Geeft doorgaans antwoord binnen een uur.

Ons Voorstel

Deze Total Bite producten sluiten perfect aan bij de bijzonderheid van jouw huisdier.
0b08b089-06a4-4ad4-8a31-a68b4408da53,ce5b16d5-0bd3-4679-9147-f9e26c309bef,c2b8dd37-bd58-47f9-94dc-e0cda0e40bf1

Ook als je maatje net iets anders is,

vind je bij ons de juiste voeding.

Een optimale conditie is de basis voor een goede algehele gezondheid. Wanneer jouw huisdier gezondheidsproblemen ondervindt kunnen er specifieke voedingsbehoeften ontstaan om deze optimale conditie te kunnen behouden. Wat maakt jouw huisdier zo bijzonder? Maak een keuze en vind de Total Bite producten die speciaal zijn afgestemd op de specifieke behoefte jouw hond, kat, konijn of cavia.