Total Bite

Voedingsadvies

0800 - 868252483
Geeft doorgaans antwoord binnen een uur.

Verminderde vitaliteit bij katten

Ouder worden, ziekte, operaties, castratie of sterilisatie, hormonen, er zijn veel redenen waardoor je kat een verminderde vitaliteit kan hebben. Zodra je dit bij je kat opmerkt is het dan ook erg belangrijk om even goed stil te staan bij wat er eventueel onderliggend aan de hand kan zijn. Pas wanneer je dat weet kun je ook gericht actie ondernemen en je kat op de juiste manier ondersteunen. Een goede balans tussen de juiste hoeveelheid beweging, voeding, water, vachtverzorging en rust dragen bij aan de vitaliteit van je kat. Net als bij mensen is het voor de weerstand en vitaliteit van katten ook erg belangrijk om genoeg vitaminen binnen te krijgen. Hierdoor kan het lichaam van je kat goed groeien en herstellen.

De meeste merken kattenvoeding zijn compleet en bevatten de juiste hoeveelheden vitaminen. Onder sommige omstandigheden, bijvoorbeeld wanneer je kat ziek is geweest, kan het nodig zijn om bepaalde vitaminen extra te geven om de weerstand van je kat optimaal te houden. Het is wel erg belangrijk om op de juiste hoeveelheden te letten, want een teveel aan bepaalde vitamines is bij katten al snel slecht voor de gezondheid. In sommige gevallen bij een verminderde vitaliteit kan het nodig zijn om over te stappen naar een andere voeding. Met name de Total Bite Regular ‘Senior’ kattenvoeding is uitermate geschikt voor katten met een verminderde vitaliteit. De voeding is speciaal ontwikkeld om je kat in optimale lichaamsconditie en zo fit en vitaal mogelijk te houden.

Ons Voorstel

Deze Total Bite producten sluiten perfect aan bij de bijzonderheid van jouw huisdier.
169dee1e-6c46-4200-a1cc-7531ab337b9c

Ook als je maatje net iets anders is,

vind je bij ons de juiste voeding.

Een optimale conditie is de basis voor een goede algehele gezondheid. Wanneer jouw huisdier gezondheidsproblemen ondervindt kunnen er specifieke voedingsbehoeften ontstaan om deze optimale conditie te kunnen behouden. Wat maakt jouw huisdier zo bijzonder? Maak een keuze en vind de Total Bite producten die speciaal zijn afgestemd op de specifieke behoefte jouw hond, kat, konijn of cavia.