EK actie! Ontvang bij elke aankoop op Total Bite een gratis EK-armbandje!

Geen eetlust bij katten

Er zijn verschillende redenen waardoor jouw kat ineens geen eetlust kan hebben. Soms houdt dit slechts één of twee dagen aan, dan is dit geen probleem. Wanneer de eetlust van je kat langer wegblijft kan er meer aan de hand zijn. Het is dan altijd goed om contact met de dierenarts op te nemen en de klachten te bespreken. De dierenarts kan je precies vertellen welke aandoeningen voor deze ongemakken kunnen zorgen. Veel van deze ongemakken en problemen kunnen lang onopgemerkt blijven. Wat we vaak wel erg snel opmerken is het slecht of zelfs helemaal niet meer willen eten. Dit hoeft niet meteen heel ernstig te zijn. Het is best begrijpelijk dat de voeding soms wellicht wat minder smaakt, de kat geen honger of trek heeft of misschien niet helemaal lekker meer kan kauwen vanwege gebitsproblemen.

Het is wel belangrijk om deze veranderingen goed in de gaten te blijven houden. Probeer ook af en toe wat lekkers aan te bieden om te kijken of je kat dit ook afslaat of dan wel zover te krijgen is. Breng de dierenarts op de hoogte en laat eventueel verdere onderzoeken doen om ziekte uit te sluiten en de juiste maatregelen te kunnen nemen. Overstappen naar andere voeding is ook absoluut het proberen waard. De smaak van je kat kan zodanig veranderd zijn dat er daardoor ineens geen eetlust meer is. Door een andere voeding aan te bieden kan je kat ineens weer gaan eten. Alle varianten van de Total Bite Specials voor katten zijn mede vanwege de hoge smaakacceptatie erg goed geschikt bij eetlust problemen.

Total Bite

Voedingsadvies

0800 - 868252483
Geeft doorgaans antwoord binnen een uur.

Ons Voorstel

Deze Total Bite producten sluiten perfect aan bij de bijzonderheid van jouw huisdier.
c2b8dd37-bd58-47f9-94dc-e0cda0e40bf1,ce5b16d5-0bd3-4679-9147-f9e26c309bef,0b08b089-06a4-4ad4-8a31-a68b4408da53

Ook als je maatje net iets anders is,

vind je bij ons de juiste voeding.

Een optimale conditie is de basis voor een goede algehele gezondheid. Wanneer jouw huisdier gezondheidsproblemen ondervindt kunnen er specifieke voedingsbehoeften ontstaan om deze optimale conditie te kunnen behouden. Wat maakt jouw huisdier zo bijzonder? Maak een keuze en vind de Total Bite producten die speciaal zijn afgestemd op de specifieke behoefte jouw hond, kat, konijn of cavia.