EK actie! Ontvang bij elke aankoop op Total Bite een gratis EK-armbandje!


Helaas, deze actie is verlopen

Een evenement zoals het EK moet natuurlijk goed gevierd worden! Gezellig samen met het héle gezin, je vrienden, collega's en buren massaal 'onze jongens' aanmoedigen!

Heel Nederland kleurt oranje en dat zien we bij Total Bite natuurlijk maar al te graag! Daarom krijg je gedurende EURO 2020 een gratis EK armbandje bij aankoop van een zak Total Bite voeding cadeau! Maak je EK-outfit compleet en juich mee!


In de EK-periode van 11 juni t/m 11 juli 2021 krijg je bij aankoop van een zak Total Bite premium dierenvoeding voor je hond, puppy, kat, kitten, konijn of cavia een gratis EK-armbandje cadeau. De actie is zowel online op totalbite.nl als bij de deelnemende Total Bite verkooppunten geldig. Je vindt onderaan deze pagina een overzicht van de deelnemende winkels.

Actievoorwaarden:

  • Het gratis EK-armbandje wordt meegegeven bij een zak Total Bite (hond, kat, konijn, cavia) ongeacht het gewicht.
  • Bij een online bestelling wordt het gratis product je in de winkelwagen als extra optie aangeboden bij het plaatsen van de bestelling.
  • De actie is alleen geldig gedurende de EK-periode van 11 juni t/m 11 juli 2021.
  • Let op: Niet ieder Total Bite verkooppunt neemt deel aan deze actie en de winkels zijn dit ook niet verplicht. Informeer daarom altijd eerst voor je aankoop of deze of een gelijke actie in de betreffende winkel geldig is. Onderaan deze pagina vind je een overzicht van de deelnemende winkels.

Total Bite producten EK actie

Total Bite dierenvoeding is exclusief verkrijgbaar bij Discus dierenspeciaalzaken, op www.discus.nl en op www.totalbite.nl.

Deelnemende Total Bite verkooppunten
Bekijk hier de deelnemende dierenspeciaalzaken op alfabetische volgorde van plaatsnaam:

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 12-07-2021