EK actie! Ontvang bij elke aankoop op Total Bite een gratis EK-armbandje!

Geen eetlust bij (oudere) honden

Zodra jouw hond de leeftijd van senior heeft bereikt zal het een en ander gaan veranderen in het leven van je hond. Bij de ouder wordende hond komen regelmatig aandoeningen voor die voor ongemak kunnen zorgen. Veel van deze ongemakken en problemen kunnen lang onopgemerkt blijven. Wat we vaak wel erg snel opmerken bij de oudere hond is het slecht of zelfs helemaal niet meer willen eten. Dit hoeft niet meteen heel ernstig te zijn. Het is begrijpelijk dat vanwege het ouder worden de voeding soms wellicht wat minder smaakt, de hond geen honger of trek heeft of misschien niet helemaal lekker meer kan kauwen vanwege het verouderde gebit. 

Het is wel belangrijk om deze veranderingen goed in de gaten te blijven houden. Probeer ook af en toe wat lekkers aan te bieden om te kijken of je hond dit ook afslaat of dan wel zover te krijgen is. Breng de dierenarts op de hoogte en laat eventueel verdere onderzoeken doen om ziekte uit te sluiten en de juiste maatregelen te kunnen nemen. Overstappen naar andere voeding is ook absoluut het proberen waard. De smaak van je hond kan zodanig veranderd zijn dat er daardoor ineens geen eetlust meer is. Door een andere voeding aan te bieden kan je hond ineens weer gaan eten. De Total Bite specials ‘fish & rice’ en de Total Bite Light / Senior zijn mede vanwege de hoge smaakacceptatie beide erg goed geschikt voor oudere honden met weinig tot geen eetlust.
 

Total Bite

Voedingsadvies

0800 - 868252483
Geeft doorgaans antwoord binnen een uur.

Ons Voorstel

Deze Total Bite producten sluiten perfect aan bij de bijzonderheid van jouw huisdier.
externalId=totalbite-problem-detail-3.1.3&filter[active]=1&filter[category]=Hond

Ook als je maatje net iets anders is,

vind je bij ons de juiste voeding.

Een optimale conditie is de basis voor een goede algehele gezondheid. Wanneer jouw huisdier gezondheidsproblemen ondervindt kunnen er specifieke voedingsbehoeften ontstaan om deze optimale conditie te kunnen behouden. Wat maakt jouw huisdier zo bijzonder? Maak een keuze en vind de Total Bite producten die speciaal zijn afgestemd op de specifieke behoefte jouw hond, kat, konijn of cavia.