EK actie! Ontvang bij elke aankoop op Total Bite een gratis EK-armbandje!

Verminderde vitaliteit bij honden

Ouder worden, ziekte, operaties, castratie of sterilisatie, hormonen, er zijn veel redenen waardoor je hond een verminderde vitaliteit kan hebben. Zodra je dit bij je hond opmerkt is het dan ook erg belangrijk om even goed stil te staan bij wat er eventueel onderliggend aan de hand kan zijn. Pas wanneer je dat weet kun je ook gericht actie ondernemen en je hond op de juiste manier ondersteunen. Een goede balans tussen de juiste hoeveelheid beweging, voeding, water, vachtverzorging en rust dragen bij aan de vitaliteit van je hond. Net als bij mensen is het voor de weerstand en vitaliteit van honden ook erg belangrijk om genoeg vitaminen binnen te krijgen. Hierdoor kan het lichaam van je hond goed groeien en herstellen. 

De meeste merken hondenvoeding zijn compleet en bevatten de juiste hoeveelheden vitaminen. Onder sommige omstandigheden, bijvoorbeeld wanneer je hond ziek is geweest, kan het nodig zijn om bepaalde vitaminen extra te geven om de weerstand van je hond optimaal te houden. Het is wel erg belangrijk om op de juiste hoeveelheden te letten, want een teveel aan bepaalde vitamines is bij honden al snel slecht voor de gezondheid. In sommige gevallen bij een verminderde vitaliteit kan het nodig zijn om over te stappen naar een andere voeding. Zowel de Total Bite Light/Senior als de Total Bite special ‘fish & rice’ zijn uitermate geschikt voor honden met een verminderde vitaliteit. De voeding is speciaal ontwikkeld om je hond in optimale lichaamsconditie en zo fit en vitaal mogelijk te houden. 
 

Total Bite

Voedingsadvies

0800 - 868252483
Geeft doorgaans antwoord binnen een uur.

Ons Voorstel

Deze Total Bite producten sluiten perfect aan bij de bijzonderheid van jouw huisdier.
externalId=totalbite-problem-detail-3.1.3&filter[active]=1&filter[category]=Hond

Ook als je maatje net iets anders is,

vind je bij ons de juiste voeding.

Een optimale conditie is de basis voor een goede algehele gezondheid. Wanneer jouw huisdier gezondheidsproblemen ondervindt kunnen er specifieke voedingsbehoeften ontstaan om deze optimale conditie te kunnen behouden. Wat maakt jouw huisdier zo bijzonder? Maak een keuze en vind de Total Bite producten die speciaal zijn afgestemd op de specifieke behoefte jouw hond, kat, konijn of cavia.